fredag 20 februari 2009

Frunch: Kycklingfilé, bulgur, ezme, humus & cacik med yerba mate, yogi tea, misosoppa, Proviva, Päron och Kumquats

Här har vi dagens frunch:

Den färdiga måltiden heter "Bulgur Jumbo" och innehåller bl.a. förutom kyckling m.m. färsk lök, tomater, sallad, kikärtor, persilja, olivolja, kryddor, sesampasta (tahin), färskpressad citron, avrunnen yoghurt, gurka, vitlök, dill och fetaost. Smakade riktigt bra.

Det jag dricker är i den stora vita muggen Yogitea Classic Cinnamon Spice med cirka 1 dl torkad yerba mate. I den gula muggen har vi misosoppa (samma som igår: Sushi med misosoppa, pinjenötter, äpplen, yoginötter m.m.) och slutligen Proviva. Proviva är probiotiskt och där tror jag det bästa är att variera sig mellan olika sorter snarare än att äta samma hela tiden.

Frukterna är kumquats och Nashi päron.

1 kommentar:

therese sa...

underbar blogg =)